ALLASRATKAISUT

Kylpyhuoneen allas mittatilaustyönä

Näyttävät ja tyylikkäät pesuallasratkaisut ovat arjen luksusta kylpyhuoneissa ja wc-tiloissa. Ylämaan Graniitilla mittatilaustyönä valmistettavaan kokonaisuuteen voi yhdistää luonnonkivitasoja, kvartsimateriaaleja sekä erilaisia allastyyppejä – riippuen halutusta kokonaisuudesta ja budjetista. Yhtenäisten pintojen ansiosta tasoon täysintegroidut allasratkaisut ovat helppohoitoisia ja hygieenisiä. Ylämaan Graniitin omien tuotteiden lisäksi mallistossa on useita Cosentinon Silestone-malliston kylpyhuonetasoja integroiduilla altailla.

Tasomateriaali Silestone Desert Silver.

Täysintegroitu komposiittiallas

Kauniisti kaartuva Bay-allasratkaisu on Ylämaan Graniitin omaa suunnittelua. Kivikomposiittinen allas integroidaan asiakkaan valitsemaan kvartsitasoon. Bay voidaan toteuttaa myös näyttävänä kahden rinnakkaisen altaan kokonaisuutena. Altaan värivaihtoehdot valkoinen ja musta.

Tason alle kiinnitetty posliiniallas

Kaikkiin Ylämaan Graniitin luonnonkivitasoihin sekä kvartsimateriaaleihin voidaan yhdistää alta kiinnitettävä posliiniallas. Tason alle kiinnitettäviä pesuallasmalleja on useita ja vaihtoehtoihin voi tutustua Geberit VariForm -sivulla.

Posliiniallas tason päällä

Pyöreitä muotoja tai linjakkaita kulmia – yhdistä sisustukseesi sopiva posliiniallas Ylämaan Graniitin luonnonkivestä tai kvartsimateriaaleista valmistettuun tasoon. Ylämaan Graniitti viimeistelee tason suunnitelmien mukaan ja työstää altaan vaatimat aukotukset. Allasvaihtoehtoja on useita ja niihin voi tutustua Geberit VariForm -sivulla.

Cosentinon tasoon integroidut pesualtaat

Ylämaan Graniitti toimittaa minimalistisen tyylikkäät Cosentinon kylpyhuoneen pesuallas- ja tasokokonaisuudet millintarkkojen suunnitelmien mukaan. Malleja on toistakymmentä – suosituimpina kaltevapohjainen Armony-allas ja suorareunainen Elegance. Sisustukseen sopiva väri löytyy varmasti, sillä saatavilla on Ylämaan Silestone-kvartsien vakiovärien lisäksi Cosentinon laaja tilausvärivalikoima.

Elegance-allas Silestone-kvartsista

Ylämaan Graniitti toteuttaa haluamasi pesualtaat ja tasot mittatilaustyönä. Lisää Silestone-materiaalista valmsitettuja allasmalleja löydät Cosentinon sivulta.

Näin huollat kvartsitason ja -pesualtaan

Kvartsitasot ja Silestone-pesuallaskokonaisuudet ovat hygieenisiä ja helppohoitoisia. Kvartsimateriaalin vedenimukyky on lähes nolla, joten lika ei imeydy tasoon kovinkaan helposti. Kaikenlaiset tahrat on helppo puhdistaa esimerkiksi lämpimällä vedellä, tiskiaineella ja mikrokuituliinalla. Tehokkaampaan puhdistukseen suosittelemme ns. ihmesientä.

Kaltevapohjaisen (esimerkiksi Silestone Armony) pesualtaan pohjaventtiili on piilossa irrotettavan kaltevan kannen alla. Kansiosan saa helposti irti allastoimituksen mukana olevien imukuppien avulla. Allasta voi käyttää myös sellaisenaan, ilman kansilevyä.

SISUSTA KIVELLÄ SAUNASSA JA KYLPYHUONEESSA!

Lisää ideoita

Tasomateriaali Silestone New Extreme Blanco Zeus.